Kadıdağı Şehit Hüseyin Özcan İlkokulu
Kadıdağı İlköğretim Kurumları Kadıdağı Köyü Akhisar/MANİSA

VİZYON

İstiyoruz ki: -Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin… -Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. -Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler, birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın… -Okulumuzda çalışanlar, gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın… -Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın… -Okulumuz Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığında Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; akıl ve bilimin rotasında, çağdaş teknolojiyi kullanan,kendisine ,ailesine, vatanına ,milletine ve insanlığa faydalı, bireyler yetiştirebilen, akademik başarı çıtasının yükseldiği bir eğitim kurumu olmak.

MİSYON

OKULUMUZUN MİSYONU Biz Kadıdağı İlköğretim Okulu tüm idareci, öğretmen ve personeliyle bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, onlara çalışmanın ve başarının erdemini, Türk Kültür ve değerlerine bağlı, evrensel - insani ilkelere saygılı, toplumumuzun ve insanlığın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. En değerli kaynağımızın insan olduğunu bilerek en verimli yatırımın insanı eğitmek olduğu bilinciyle öğrencilerimizin haklarını ve sorumluluklarını bilen çağdaş bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için çalışıyoruz.

NORMAL

KALORİFER